preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ferdinandovac

 > Naslovnica
Vijesti

Pokaži što znaš 2021.

Autor: Lidija Levačić Mesarov, 30. 3. 2021.

U povodu Dana darovitih učenika, 21. ožujka,  proveden je projekt Pokaži što znaš. Sudjelovalo je dvadeset i devetoro natjecatelja, a neki i u dvije kategorije.

Uz pridržavanje epidemioloških mjera njihove su nastupe pratili učenici razredne nastave matične škole i povjerenstvo sastavljeno od učitelja. Od četrnaest prijavljenih glumaca/ recitatora najuspješniji je bio Viktor Turbelija iz 5. razreda monologom Negda onak, denes ovak. Najbolja pjevačica škole jest Mirela Zeljar iz 6. razreda. Najbolji je svirač sedmaš Borna Čokić. Najuspješnija je plesačica Lana Ivković iz 4. r., a u ostalim vještinama Beatris Čokić iz 3. r. Kreativnost i umješnost trinaestoro prijavljenih likovnjaka možete vidjeti na priloženim fotografijama i na izložbi u školi. Pohvaljujemo trud, urednost, preciznost, ideje i spretnost u izražavanju crtežom i bojom. Kreativnošću i izrazom sve je iznenadila učenica prvog razreda Vedrana Tomašek koja je ovogodišnja najlikovnjakinja. Bogatstvom rječnika i kreativnošću u pisanju istaknula se učenica 6. r. Mirela Zeljar te je pobjednica u literarnom izražavanju.

Svi će sudionici primiti priznanja, a pobjednici će biti nagrađeni za Dan škole!

Zahvaljujemo svim sudionicima na uloženom trudu, a pobjednicima čestitamo!

                                                      Lidija Levačić Mesarov

 


Priloženi dokumenti:
Kuca_cuda,_Patricia_Sadek.docx (17.84 KB)
Kuca_cuda,_Mirela_Zeljar.docx (16.34 KB)


Tražilica
Ekatalog

Svi u školi, svi pri stolu 5

CMS za škole logo
Osnovna škola Ferdinandovac / Dravska 66, HR-48356 Ferdinandovac / os-ferdinandovac.skole.hr / ured@os-ferdinandovac.skole.hr
preskoči na navigaciju