preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ferdinandovac

 > Naslovnica
Vijesti

Međuopćinski Lidrano

Autor: Lidija Levačić Mesarov, 5. 3. 2020.

Na županijski Lidrano iz naše su se škole plasirali: Viktor Ščuka, Nika Ivandija i učenici 8. r. scenskom igrom U kinu. 

Lidrano 2020 – međuopćinska razina

U srijedu 12. veljače, u Osnovnoj školi prof. Franje Viktora Šignjara u Virju održan je međuopćinski LiDraNo 2020; Smotra literarnog, dramskog i novinarskog stvaralaštva. Ove godine nastupili su učenici iz sljedećih škola: OŠ Ivana Lackovića Croate, Kalinovac, OŠ Gola, OŠ Molve, OŠ Grgura Karlovčana, Đurđevac, Gimnazije dr. Ivana Kranjčeva, Đurđevac, Strukovne škole Đurđevac, OŠ prof. Franje Viktora Šignjara, Virje i OŠ Ferdinandovac.

U povjerenstvu za dramsko-scenske nastupe bila je profesorica Martina Treščec Godek, za literarne radove profesorica Anica Šabarić, a za novinarske mag. rel. publ. Karlo Sigetić.

U kategoriji dramsko-scenskoga skupnog nastupa na županijsku razinu prošli su učenici iz: OŠ Ferdinandovac scenskom igrom U kinu, učenici OŠ Molve s Rukom prijateljstva te učenici iz Gimnazije dr. Ivana Kranjčeva s Romanom i Julijom.

U kategoriji novinarskih radova, dalje su prošle učenice: Marija Švegović iz OŠ Gola (Bincanje - tradicijska uskršnja igra u Goli), Patricija Zvonar iz OŠ Kalinovac (Digitalna demencija) i Nika Ivandija iz OŠ Ferdinandovac (Tetovaža - da ili ne).

U literarnom izričaju prošle su učenice: Lana Stanešić iz OŠ Virje (Pogledaj me, ovdje sam), Dora Ljubić iz OŠ Virje (Najslajša mi je jaboka z njezine roke) i Lana Bazijanec iz OŠ Kalinovac (Začarana dvorana).

Od srednjih škola u literarnom izričaju prošle su učenice: Ena Halaček iz Gimnazije dr. Ivana Kranjčeva (...i ostavi si deset za ljubaznost...) i Tanita Mikulić iz Strukovne škole Đurđevac (V goricaj).

U kategoriji samostalnih nastupa osnovnih škola prošli su učenici: Šimun Golub iz OŠ Kalinovac (Miroslav Dolenec Dravski, Šwaben sie Deutsch?) te Lana Jaković (N. Mihoković-Kumrić, Ljubavna skrivalica). Od srednjih škola dalje su prošli: Ema Domović iz Gimnazije dr. Ivana Kranjčeva (Fran Galović, Lastavice) te Niko Fusić iz Gimnazije dr. Ivana Kranjčeva (Fran Galović, Pred večer).

Posebne čestitke učenicima i njihovim mentorima na daljnjem plasmanu na županijsku razinu te im želim puno sreće,nezaboravnih trenutaka i zabave.

                                                                                      Ivan Pavlović, 8. r.
Tražilica
Ekatalog

Svi u školi, svi pri stolu 5

CMS za škole logo
Osnovna škola Ferdinandovac / Dravska 66, HR-48356 Ferdinandovac / os-ferdinandovac.skole.hr / ured@os-ferdinandovac.skole.hr
preskoči na navigaciju